Ik ben boos! waarom? Ik denk dat je het wel weet! Die verdomde aanslag in Nice!! Ik had hier gisteren (vrijdag) al over kunnen schrijven, maar jah het ligt nogal ‘persoonlijk’ Jullie weten allemaal wat er is gebeurt. En dat maakt iedereen boos, verdrietig, bang! Mij ook, maar dat niet alleen één van mijn neven was die dag in Frankrijk, in Nice, ongeveer op de plaats waar die gek op die groep mensen reed. Gelukkig heeft hij zich veilig gesteld, maar… Hij is in schok! Logisch ook, maar wat hij toen gedaan heeft zal ik jullie nu vertellen.

272317-Pray-For-The-World-Pray-For-Nice
via lovethispic.com

Hij stond dus op de boulevard, toen hij de paniek, hoorde/ zag rende hij met zijn vrienden de zee in, daar moesten ze zo ‘ver’zwemmen als ze konden, want in zee gaat er natuurlijk geen camion rijden! Hij heeft het overleefd, er een trauma op nagelaten en een kapotte gsm! Het zit duidelijk in de familie :’)

 

Ik wil hiermee geen aandacht ofzo vragen! en geen meedelijden! Ik wil hiermee gewoon duidelijk maken dat ik hier niet blij mee ben! De komende artikels zijn ingepland, dus ik zit er wel degelijk mee, Au revoir, Lore

8 thoughts on “WHY, WHY, WHY // aanslag? Nice! | c’est Lore”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *