Dit is even een heel erg kort artikel. Deze zal ook weer verwijdert worden binnenkort, maar ik moet jullie even iets meedelen.

Ik heb al een tijdje niet meer geblogd. Dit heeft meerdere redenen.

  1.  School. Dit is een excuus dat heel cliché is, maar het is gewoon waar. Ik zit nu in het vierde middelbaar en ik merk dat het moeilijker en moeilijker wordt. Ik moet veel leren, heb meer huiswerk enz. Hierdoor heb ik keuzes moeten maken. Eén van die keuzes is/was om geen blogschema te onderhouden. Dit brengt me teveel stress en dit is niet echt handig.
  2. Opa. Mijn opa heeft een hele tijd in het ziekenhuis gelegen. Hij lag in Gasthuisberg in Leuven. (Vlaams-Brabant) en ik woon in West-vlaanderen. Dit is ongeveer 1 uur en 15 minuten rijden met de auto. Ik heb zelf nog geen rijbewijs dus hierdoor kon ik niet makkelijk op bezoek gaan. Ik had het hier erg moeilijk mee en ik had hierdoor ook geen zin om artikels te schrijven.
  3. Geen zin meer in. Ik haalde het net ook al aan, maar ik had niet veel zin om te schrijven. Ik zat even in een dipje omtrent bloggen. Ik hou er nog steeds van, daar niet van. Maar ik had er even geen zin meer in.
  4. Vakantie. Binnen 2 weken is het voor mij vakantie. Dan ga ik proberen artikels te schrijven, maar voorlopig kan het zijn dat je even niet veel van me zult horen!

Sorry!

X Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *