Eerst en vooral wil ik jullie een fijn Pasen toe wensen! Dat jullie, maar veel chocolade kunnen eten de komende dagen! 😉 Jullie weten vast wel dat ik van fotograferen hou. Zeker als je mijn vorige posts van afgelopen weken leest. Sinds ik echt bezig ben met fotografie is mijn leven echt veranderd en daarom dit artikel. Hoe heeft fotografie mijn leven veranderd?

Ten eerste heb ik een totaal andere kijk op het leven gekregen. Ik ben niet gelukkiger geworden, maar ik kijk anders tegen dingen aan. Ik probeer iets vreselijk zielig om te zetten in een mooie foto. Of als ik een baaldag had (zoals zo vaak) kon ik doormiddel van fotograferen terug (een beetje) vrolijker worden.

Ook kijk ik anders naar de wereld. Een bloem is niet zomaar een simple bloem meer. Ik zie direct de mogelijkheid om er iets bijzonders van te maken. Op reis maak ik veel vaker een sfeerbeeld zodat ik later er op kan terug kijken.

DSC_0273

Ik ben opnieuw gemotiveerd om iets (goed) te doen. Je merkte het al of je merkte het nog niet. Het bloggen lag een hele periode stil. Alles eigenlijk. Ik geraakte niet meer gemotiveerd om muziek te spelen. Terwijl ik dat al jaren graag doe. Ik begon vaak uit het niets te wenen. Dit was zo zwaar. En natuurlijk fotografeer ik al langer dan 3 maanden. Maar sinds dat ik mijn camera kocht ben ik een stuk gemotiveerder. Ik ben – in contact met anderen – nog steeds niet helemaal mezelf en ik vind het moeilijk. Maar mede door fotografie en de wil om mijn foto’s te delen kon ik mijn blog terug oppakken. En ik zeg je dat ik dit artikel typ op 1 april en ik dus echt al veel gedaan heb voor mijn blog de dagen dat ik kon! Mijn inspiratie is nog niet volledig terug, maar ik doe mijn best!

Eventjes terug naar waar dit artikel over ging, ik heb terug zin in het leven. Ik stond echt een hele periode dat ik dacht, dit hoeft niet meer voor mij. Ik was er klaar mee met alles. Nu ben ik zo blij dat ik deze hobby heb (her)ontdekt. Want ik denk dat ik echt alles had opgegeven anders.

Maar ik wil dit artikel niet afsluiten met een slecht gevoel dus daarom wil ik gewoon even zeggen: “Danku om mij te blijven volgen. Als je het moeilijk hebt en je hebt echt nergens zin in zoek iets wat je echt leuk vind. Desnoods stuur je mij een DM via instagram @_Cestlore_”

Heel erg bedankt voor het lezen! Geniet nog van de laatste vakantiedagen. Het zijn er nog drie waar je met volle teugen van kunt genieten!

X Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *