Zoals je al in men vorig artikel kon lezen, vroeg ik ook welke dagen jullie het leukst/beste vinden voor artikels/video’s. Aangezien ik nu terug op school zit, en ik in het derde jaar en dus een heel moeilijk jaar zit, Leek het mij wel fijn om een nieuw blogschema te hebben waar ook een youtubevideo in zit. Nu wil ik school toch voor blijven nemen, want ja school is toch wel iets belangrijker dan mijn blog en youtubekanaal! (Sorry, maar het is toch wel echt zo) maar ik wil men blog niet laten hangen. Daarom dacht ik na (ja serieus ik dacht na!) en ik wil toch nog steeds twee keer per week een artikel of een video online plaatsen. Aangezien er in een video toch wel veel werk steekt en zeker meer dan in een artikel. Wil ik hiermee beginnen om de week! Dus in week 1 komen er 2 artikels en in week 2 komt er 1 artikel en 1 video! Zo laat ik jullie niet in de steek, en kan ik ook werk steken in men youtubevideo’s!! Nu vraag je je waarschijnlijk af, op welke dagen ik zal posten! En dat zal ik in een kort schema even toelichten. En dat zal dan ook in de sidebar komen. (Of het staat er al in.)

Blogschema

Week 1 -> op woensdag en in het weekend (één van de twee dagen) -> artikel

Week 2-> op woensdag een artikel en in het weekend een video

How!  Wacht!

Ik ga één weekje niets plaatsen! Waarom? Ik wil eerst goed bezig zijn voor school! En dan wil ik direct ook vooruitwerken! Het kan zijn dat het twee weekjes worden, maar dat laat ik jullie zeker weten!

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden en het ook begrijpen waarom ik even een weekje (misschien twee) Offline ga, maar ik beloof jullie nu al dat de artikels en video’s die erna komen echt superleuk gaan zijn! Au revoir! Lore

One thought on “Veranderingen!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *