Zoals jullie al in dit artikel konden lezen ga ik op reis naar Amerika. Of ja nu dit artikel online komt ben ik onderweg naar daar! Ik heb dit jaar voor mezelf besloten dat ik enkele vakantiedoelen wil opstellen voor mezelf. Deze kun je hier lezen en misschien is er een doel bij dat jij ook wilt proberen?

Vakantiedoelen #1 Alles proberen wat anderen willen.

Ik ben vaak een persoon dat niet open staat voor dingen die ze nog niet vaak gedaan heeft. Een berg beklimmen ga ik ook niet rap meer willen doen door wat ik enkele jaren geleden heb meegemaakt. (willen jullie hier een storytime van? Laat het me dan weten) Dit jaar wil ik dat veranderen en wil ik alles doen wat anderen ook willen doen!

Vakantiedoelen #2 Gaan lopen.

Dit klinkt voor jullie misschien heel raar, maar ik wil graag gaan lopen in Amerika. Het liefst in de ochtend wanneer het nog niet heel warm is. Door de jetlag zou het goed kunnen dat ik te vroeg wakker ben voor het ontbijt. (door de jetlag,) hierdoor is de ochtend het ideale moment om eens te gaan lopen. Plus het is goed voor de conditie.

Vakantiedoelen #3 Durven Engels spreken.

Als we in een ander land zijn -en dus een andere talen moeten spreken- durf ik vaak niet. Ik ben bang dat ze me helemaal niet zullen begrijpen. Nu wil ik mijn talen blijven verbeteren. Nu, ik heb nog maar twee jaar Engels dus mijn Engels is niet perfect, maar ik kan het alleen maar verbeteren denk ik dan. Ik wil dit echt proberen!

Vakantiedoelen #4 Bijzondere foto’s maken.

Dit jaar neem ik (ofcourse) mijn spiegelreflexcamera mee! Hier wil ik bijzondere foto’s mee maken. Ofwel met een bijzondere betekenis voor mij. Ofwel foto’s die er gewoon erg mooi en bijzonder uitzien. Dus niet de typische foto’s van die plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *