Het is vakantie! En ik ben echt niet normaal blij! Nu ik terug alle tijd heb om veel artikels te maken, wat dus inhoud ze schrijven, foto’s maken en ze inplannen. De gedachte dat ik geen schoolwerk meer moet doen de komende 2 maanden -eigenlijk drie- is gewoon zo fijn!

Ik heb dus al wat gepland deze vakantie en wat? Dat laat ik jullie nu weten.

Nieuwe series?!

Er komen nieuwe series aan. Ik ben ze echter nog aan het uitwerken dus hier krijgen jullie later meer informatie over. Maar ik ben er nu al echt enthousiast over dus stay tuned!

Ik ga op reis!

En jullie vragen zich misschien af naar waar ga jij op reis? Wel! -tromgeroffel- -trrrrrr- ik ga een roadtrip maken met mijn ouders en zus in AMERIKA. Meer bepaald de oostkust. Maar ook hier komt nog een ander artikel over, want ik kan er echt nog heel erg veel over vertellen!

En op kamp?

of course ga ik op chirokamp. 11 dagen genieten van vriendinnen, lekker eten en veel plezier maken. Een beetje vuil worden hoort er natuurlijk ook bij. And I love it! Ik moet jullie denk ik niet meer vertellen dat ik de chiro -jeugdbewegingen in het algemeen eigenlijk- echt een superleuke en goede hobby vind! (lees hier waarom dat chirogirls toch wel de beste zijn) 

En hoe gaat het nu verder met mijn blog deze vakantie?

Dus er komt waarschijnlijk een zomerrooster of iets in die aard, want ja het is vakantie en ik heb echt terug motivatie! Hier ga ik later nog meer over zeggen in een nieuw artikel. Dat is wat handiger en overzichtelijker voor jullie! En ook voor mij, zo kan ik voor chirokamp en voor mijn reis alles goed inplannen. Want nu wil ik sowieso meer dan 1 keer per week iets online plaatsen.

Dit was mijn update artikel nummer 12525… Ik weet dat het er een heleboel op een korte tijd waren, sorry daarvoor, maar nu kunnen jullie jullie voorbereiden op twee maanden heel wat artikels! X Lore

6 thoughts on “Vakantie! en wat er allemaal nog komt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *