Zoals je waarschijnlijk al had gezien heb ik mijn thema opnieuw veranderd! Jah wat kan ik erop zeggen, ik ben iemand die heel perfectionistisch is en ook iemand die niet snel tevreden is over iets. Maar goed ik was ook niet helemaal tevreden over welke content ik maakte en al die dingen! Mijn laatste artikel kwam op mijn verjaardag online. Dat artikel had ik al eerder geschreven. Dus dit wil zeggen dat ik alweer een maand niet heb geblogd. Sorry! -tijd voor een update, veranderingen en enkele excuses!

update & excuses

update

eerst en vooral wil ik jullie even een kleine update geven! Ik ben nu al 10 dagen terug van chirokamp. Daar heb ik enkele dingen meegemaakt en hier komt nog een artikel over. Maar er waren ook erg veel zieken dit jaar. Bijna 50% van de mensen op kamp zijn ziek geweest en dit is niet normaal veel! Zelf was ik op kamp niet ziek maar de avond dat ik thuiskwam, ben ik zelf ook ziek geworden. Toen kon ik dus niet bloggen. Inmiddels ben ik weer helemaal genezen. Heb ik mijn chirogroep al opnieuw gezien en zat ik heel de tijd thuis, alleen. Ik had (en heb eigenlijk nog steeds) geen fut om iets leuks te doen. Wat er juist met me is weten we niet, maar het gaat niet helemaal lekker.

excuses

dat ik al zolang niet meer geblogd heb, bevalt me niet echt. Ik voel me schuldig en ik wil echt mijn best doen om regelmatiger te posten. Dus daar wil ik me even voor excuseren. Ook ben ik niet echt blij met de content die ik nu online heb staan. Het is wel al meer mij, maar het is nog niet 100% wat ik wil. Nog niet 100% Lore. Ik hoop dat jullie niet al teveel last hebben gehad van de content die ik maakte. En ik hoop dat jullie uitkijken naar de komende content!

Veranderingen

Ik wil alles omgooien. Ik heb al een nieuwe lay-out waar ik erg blij mee ben. Ook heb ik een programma gevonden om mijn foto’s mee te bewerken (photoScape X, je hebt een gratis versie en het is voor mac & windows – jeej.) Nu gaat alleen nog mijn content moeten veranderen. Ik wil dingen op een originele manier brengen. Hoe weet ik nog niet. Maar ik wil het anders doen dan de meesten. Ik wil meer items naar voren brengen die mij ook echt aanspreken! En hopelijk kan ik jullie daarmee dan ook helpen met iets. Of steek ik jullie aan met iets wat ik heel erg leuk vind! Er komen dus enkele serie’s aan. Misschien een nieuwe post-dag. Jullie zullen het allemaal wel zien. Ik ben in ieder geval achter de schermen al begonnen met enkele dingen, die ik dan hopelijk volgend schooljaar naar buiten kan brengen!

Hopelijk tot binnenkort? X Lore

2 thoughts on “update, veranderingen en enkele excuses”

  1. Heey! Ik ben net als jij een maand inactief geweest en ik heb srs net hetzelfde gevoel als jou!! Ik vind jou echt een geweldige blogster en jouw foto’s zijn geweldig! Ik ga dat programma ook eens downloaden denk ik. Ik kijk er naar uit om je posts te zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *