Eerlijk? Ik ben een beetje bang voor aankomend jaar. Er staat zoveel op de planning, ik moet zoveel doen, er gaat zoveel gebeuren. Leuke dingen, dat zeker en vast. Maar hoe ga ik dit kunnen? Er staat me veel te wachten. Daarom ook dit artikel. Dit is wat 2019 zal brengen, (als alles goed gaat natuurlijk)

Nieuwjaarsduik

Jaja, je leest het goed. Ik ga meedoen met de nieuwjaarsduik. Ik vertelde jullie al eerder dat wij een hele lijst hebben gekregen van onze lieve leidsters vol met jaaropdrachten. Deze jaaropdrachten zijn heel uiteenlopend. En zo zit meedoen aan de nieuwjaarsduik er ook bij. We wonen in West-Vlaanderen dus het vervoer is niet zo moeilijk. Maar da water heeft toch keikoud? Ik hoor het jullie al denken. En ja zo denk ik er ook over. Toch is het een bucketlist item dat ik al jaren wil doen. Dus ik was helemaal blij toen ik dat hoorde

alleen op reis

Ofja, alleen is een beetje raar uitgedrukt, want ik zit in een groep van 50 mensen. Maar wat ik bedoel is dat ik deze paasvakantie met het school, en dus zonder ouders op reis ga. Ik vind dit heel leuk, want onze italiëreis staat tot ver in West-Vlaanderen bekend als één van de tofste reizen dieje maakt met school. Hier volgt later wel nog eens een artikel over

Namibië, here I come

Jaja je leest het goed. Deze zomer ga ik niet opnieuw naar Amerika, helaas. Wel ga ik opnieuw een ander continent opzoeken. Ik ga naar het zuiden van Afrika. In onze zomer, ga ik de winter opzoeken. 17 dagen lang (inclusief 2 nachtvluchten) ga ik samen met mijn gezin rondreizen in het mooie Namibië. Ik heb er alvast zin in.

17

Ik word 17 dit jaar, wow wat een oude zak ben ik. Dit jaar verjaar ik niet meer op reis. We landen de dag voor mijn verjaardag terug op schiphol en dus ben ik thuis met mijn verjaardag. Maar dat wil ook weer zeggen dat ik hopelijk kan afspreken met vriendinnen op mijn verjaardag.

Chiro, chiro en nog eens chiro

Dit jaar is immens belangrijk in mijn chirocarrière. Ik moet een leidingscursus volgen, ik ga mijn laatste kamp als gast in, ik word leiding. Ik moet heel de maand januari zelfs al proefleiding geven. Dit vind ik fantastisch. Maar tegelijkertijd ook heel erg stressgevend. Maar ik blijf trots om lid te zijn van deze ongelofelijk mooie jeugdbeweging. Echt immens trots.

Zooo dit is hoe mijn jaar er voorlopig uitziet. Heel veel school en heel veel chiro. Verder wil ik aan mijn gezondheid werken.

Dit was het alweer, heel veel succes op school iedereen. WIJ kunnen dees

xxx

Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *