1 september begint terug. Of toch voor de meeste belgen. Vandaar dat ik nog enkele back to school artikels wil proberen te maken. Er zullen er nog enkele volgen tijdens het schooljaar ook. Maar hier is dus het eerste artikel in #B2S. Ik vertel jullie wat er in mijn noodtasje zit. Als meisje kun je deze dingen echt allemaal gebruiken.

1. Maandverband / tampons

Ookal ben je ‘het’ nog niet. Zorg maar dat je dit altijd bij hebt. Je weet nooit wanneer moeder natuur komt en je wilt niet met wc-papier in je broek zitten. Je kunt het dan natuurlijk ook nog geven aan een vriendin, als zij het nodig heeft.

2. lippenbalsem

Ik kan niet zonder lippenbalsem. Ik word gek als ik droge lippen heb.

3. Medicatie

Ik weet niet wat jullie hebben, maar ik heb astma en ik zorg er dus voor dat ik altijd mijn puffers bij heb. Het kan ook handig zijn om iets van een strepsils (keelpijn) en dafalgan of andere pijnstillers bij te hebben. *Vraag dit altijd eerst aan je ouders!

4. Een deo

Ik heb ook altijd een kleine deo bij. Ik gebruik een stick. Maar je kunt ook een kleine compressed deo kopen.

5. Haarborstel + rekkers

Ik heb altijd een haarborstel bij. Ik heb een kleintje dat ik bij mijn haarlak kreeg en dit is ideaal. Vergeet ook niet enkele haarrekkers bij te hebben, voor LO of als je haar gewoon irritant is. Neem er meer dan één mee. Want anders zit je direct terug zonder. Oja neem niet de allerduurste mee, want je zult ze gaan uitdelen en je krijgt die dingen nooit meer terug.

6. zakdoekjes

Je hebt deze altijd nodig, dus zorg ervoor dat deze altijd in je zak zitten!

7. iets van een handcrème

Handcrème of bodylotion komen ook altijd van pas. Je hebt ze altijd nodig als je ze niet bij hebt.

8. Desinfecterende handgel

Bij ons op school is er niet altijd zeep en het water is ijskoud. zo’n handgel is echt handig. Deze heb ik nog niet in huis. Maar wil ik wel echt nog kopen.

Zo dit was het artikel dan! Geniet nog van de laatste dagen vakantie!

X Lore

One thought on “Noodtasje voor school, wat moet je altijd bij hebben. #B2S”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *