Doel (het; o; meervoud: doelen) datgene wat je wilt bereiken. Het is alweer april. Wat wil zeggen dat de beste één-aprilgrappen uit de kast zijn gehaald. Dat het vakantie is. En dat er weer enkele doelen gesteld kunnen worden. Laat dat nu precies het onderwerp zijn van het artikel van vandaag!doelen aprilDoel 1: regelmatiger gaan hardlopen. Daarmee bedoel ik opbouwen. Want je weet het of niet ik heb astma (ast·ma (het; o) chronisch optredende kortademigheid) waardoor het niet echt gemakkelijk is om te sporten. Maar in principe zou het goed moeten zijn voor mij. Daarom wil ik er toch opnieuw mee beginnen! Ook wel een beetje om een goede tijd neer te zetten op de 7 km die ik met school loop.

Doel 2: gezonder gaan eten. Je weet het of niet, maar ik ben een echte fretzak. Dat is niet zo erg als je gezond eet. Echter eet ik heel erg ongezond (denk aan chocolade en koekjes…) en dat is niet erg goed voor je en dat weet ik. Vandaar dat ik wil proberen vaker een stuk fruit te eten in plaats van opnieuw een koek uit de kast te halen.

Doel 3: Mijn blog opnieuw opnemen. Hiermee bedoel ik terug regelmatig een artikel online zetten. Leuke content schrijven. Jullie begrijpen vast wat ik bedoel. Als jullie echt iets willen lezen, laat het dan achter in de reacties!

Deze artikels zijn nooit erg lang. Sorry daarvoor! Ik hoop dat jullie het toch een beetje leuk vonden!

Liefs Lore

3 thoughts on “Nieuwe uitdagingen, Nieuwe kansen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *