Onlangs werd ik door Sharon (creauniqueworld.com) genomineerd voor de Liebster Award. Dat is natuurlijk superleuk en lief, en deze tag heb ik ook al vaker gedaan. Maar dat is ondertussen toch een tijdje geleden. Deze keer zijn het erg leuke vragen! Ben je benieuwd? Lees dan vooral verderliebster

Hier komen de vragen!

Wat mis je momenteel in je leven?

Ehm moeilijk… Als het op materieel vlak aankomt zou ik wel een kookplaat/rooster die je eruit kan halen zonder je handen te verbranden of de hele lading op de grond gooit. Ik bak namelijk heel erg graag, maar het is echt een struggle wanneer ik de oven moet openen en mijn koekjes uit de oven moet halen. Met mijn niveau van lompheid verbrand ik altijd mijn vingers.

Of een microgolf, maar dan omgekeerd zodat alles snel koud wordt. (hoezo lui?)

Welke parfum draag je graag?

Is het raar dat ik nu ga zeggen dat ik nooit parfum draag? Ik draag eigenlijk alleen geparfumeerde deo. Maar goed dan zijn daar mijn favorieten die van fa en dan die van de … Moments, zoals mystic moments of glamorous moments.

DSCN0126

Ik draag nooit…

Pfff wat draag ik nooit? Een handtas, maar ik denk niet dat je dat bedoelt dus iets anders wat ik nooit draag? Een haarband is nu ook niet iets dat ik mooi vind. En qua kleding denk ik dan eerder aan een flaired jeans ofzo. Nee dat is niets voor mij.

Wat doe je nog graag buiten bloggen?

Zoals jullie misschien wel weten is dat ik heel erg graag naar de chiro ga! Ook speel ik ontzettend veel muziek. Jah dat is het zo ongeveer.

IMG_4876.JPG

Welke plekjes zou je graag willen bezoeken?

In de kerstvakantie ga ik naar Barcelona. And I’m So Exited! Ik kijk er echt superhard naar uit! Ook wil ik supergraag eens naar Amerika. Zoals zovelen dat willen. Maar dat zie ik niet echt als plekje. En binnen België wil ik echt nog eens naar Antwerpen ofzo met een vriendin. Kunnen we daar eens de stad onveilig gaan maken.

Heb je broers of zussen?

Jaja! Ik heb één jongere, veel te grote, soms heel erg irritante zus!

IMG_20160722_135152

Wat zijn je plannen met je blog?

Jah, de laatste tijd staat hij op een laag pitje. Dit wil niet zeggen dat ik geen plannen maak. Zeker niet! Ik ben gewoon thuis aan het brainstormen voor leuke ideetjes! Maar er komen nog leuke dingen aan! Dat beloof ik

Wie is je favoriete youtubester/ blogster?

Hier kan ik een hele waslijst aan mensen gaan opsommen, maar Michelle (mystylemichelle.wordpress.com) en Sharon (creauniqueworld.com) zijn twee superlieve en goede blogsters!

Zoals jullie zien heb ik (nog) niemand genomineerd! Hier komt misschien nog verandering in. Maar het is zo dat ik niemand weet die ik kan taggen + tag’s zijn er al zoveel… Dus jah sorry voor dat!

Ik hoop toch dat jullie het een beetje leuk vonden! Tot de volgende keer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *