Ik heb een nieuw blogschema! Ik had het al laten vallen in mijn vorig artikel dat ik waarschijnlijk zou veranderen van blogschema. Wel vandaag ga ik er dan ook wat meer uitleg over geven. Plus ik ga enkele series aankondigen en daar ga ik wat meer over vertellen. Benieuwd? Lees vooral verder.

Nieuw BLOGSCHEMA

Ik wil vanaf nu proberen om iedere dinsdag om 16h en iedere zondag om 14h een artikel online te zetten. Als er eens een extra artikel online komt is dat op zaterdag, maar ik focus me liever eerst op de dinsdag- en zondagartikels.

GUIDES

Ik wil regelmatig een ‘guide’ of een ‘gids’ online zetten. Dit kan gaan over bijvoorbeeld een stad. Ik deel dan enkele hotspots van die stad, geef tips waar je leuke foto’s kunt maken. Er worden plaatsen in vermeld waar je lekker kunt eten. Enzovoort. Het kan ook een styleguide zijn. Ik geef dan bijvoorbeeld tips over hoe je je naar een bepaalde gelegenheid kunt kleden. Er kunnen nog veel meer dingen in komen, maar dit waren gewoon enkele voorbeelden.

BRIEVEN AAN…

In ‘brieven aan…’ ga ik online brieven schrijven. Dit kan gericht zijn aan bepaalde mensen die een rol spelen in mijn leven. Maar ik kan ook een brief aan mezelf schrijven. Bijvoorbeeld aan een 20-jarige ik of aan een 10-jarige ik. Het leuke aan deze serie is dat ik ook brieven aan jullie kan schrijven. Laat het mij weten of je interesse hebt en misschien schrijf ik op mijn blog een brief naar jou!

HOW TO DEAL WITH…

Dit is een wat serieuzere serie. Hierin ga ik onderwerpen bespreken zoals faalangst, bodyshaming… Ik wil mijn eigen ervaring hiermee delen en/of tips geven hoe je ermee kunt omgaan. Als er iets is waar jij mee zit kun je dat in een insta-DM berichtje naar me sturen. Ik kan dit onderwerp dan gebruiken in mijn artikel en het is natuurlijk volledig anoniem!

DE BESTE SETTING/ PLAATSEN VOOR…

In deze serie ga ik jullie tips geven hoe je bepaalde dingen kunt fotograferen. Op welke momenten je ergens het best foto’s van kunt maken. Waar je het best ergens foto’s van kunt maken. En deel ik natuurlijk tips over hoe je je foto’s nog interessanter kunt maken.

FOTODIARYS

Deze is echt niet origineel en je weet waarschijnlijk al wat het betekent. Ik wil regelmatig eens een fotodiary online plaatsen. Soms gaat dat een diary van 1 dag zijn. Soms van een weekend, een week of een reis die ik heb gemaakt.

INSTAGRAMSERIE

Als laatste wil ik eindelijk mijn instagramserie beginnen. Zodat ik jullie nog meer fotografietips kan delen. zodat jullie een feed vinden die bij jullie past en ervoor zorgen dat jullie deze een tijdje kunnen volhouden.

Zo dat waren dan alle series. Er komen natuurlijk nog gewone artikels online die niet bij een bepaalde serie horen. Ik hoop dat er een serie bij zit die jullie leuk vinden. Zondag komt er een tag aan, maar welke tag? Dat zien jullie zondag wel! Vergeet vooral niet deze blog te volgen om op de hoogte te blijven van mijn artikels, dat kan hiernaast doormiddel van je e-mail adres in te geven!

X Lore

4 thoughts on “Blogschema en aankondiging nieuwe series.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *