Hey, hoi, hallo

lang geleden eh? Jaaah, ik weet het ik kom weer af met mijn excuses van sorry dat het zo lang geleden is dit en ja dat komt door dat. Het begint een beetje een standaard begin te zijn van al de artikels die tegenwoordig op deze blog komen. Ja zeg het maar hoor, het is geen oud nieuws meer, ik ben hier weer eens na maanden niets posten. Echt goed voor mijn statistieken is dit niet nee.

Het is niet dat ik geen tijd had, oké ja dat ook wel, maar ik had ook gewoon geen zin, geen idee wat ik moest schrijven, geen idee hoe ik moest schrijven, geen idee waarom ik nog zou schrijven. En dat spookt al sinds januari door m’n hoofd.

Sinds januari heb ik eigenlijk een 3 (bijna 4) maand lange pauze genomen, omdat het kan en omdat ik het nodig had. Ik heb nog steeds niet veel inspiratie om te schrijven en school lijkt op dit moment echt m’n beste vriend. Zoveel dat ik ermee bezig ben. (Maar eigenlijk is het wel een fake best friend, want het is niet dat het me altijd veel teruggeeft voor wat ik ervoor doe)

Ja er zijn 2 weken paasvakantie geweest. En daarin ben ik op reis geweest. Ik ben 12 dagen lang met mijn vriendinnen naar Italië gegaan. (Oja, het was een schoolreis) Het was daar geweldig. Eén van de mooiste reizen die ik in m’n leven gemaakt heb zelfs. Hier kan ik zeker nog een post over schrijven. (en ik heb wel nog 1 ander ideetje dat ik kan doen, maar daarvoor moeten jullie mij maar blijven volgen). Door die reis ben ik echter amper thuis geweest. Ik had geen examens dus ik bleef naar school gaan tot vrijdag 16 uur.

Doordat ik geen examens had, heb ik veel meer leerstof met juni. En die examens zitten d’r ook echt al aan te komen. 5 juni ist weer van dat. Ik heb keiveel stress, want ik wil het echt goed doen en ik wil gewoon mijn jaar halen. Ik wil oprecht weg uit het 5e jaar. Because guys. It sucks.

Zo uhm dat was het, daarnaast wil ik nog zeggen dat ik enkele fakepeople uit m’n leven geband heb en dat ik nu veel gelukkiger ben. Dus de wijze raad van vandaag is:


Ga alleen om met mensen waar je je 100% goed bij voelt en laat de rest gaan, ik weet dat het moeilijk is, maar je gaat er zoveel gelukkiger door worden.

Ik zie jullie allemaal graag

xxxx

Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *