Ik kan nu alweer een doelen artikel schrijven. Of terugblikken op de doelen van april. Maar dat is ook weer zo niet origineel. Ik wil vanaf nu echt iedere maand iets origineels doen. Iets van een maandoverzicht lijkt me wel leuk, zo met foto’s zegmaar. Maar ook dit vind ik niet echt origineel genoeg. Een maandoverzicht in videovorm zou te lang duren en ga zo maar door.Vanaf morgen (1 mei) ga ik wel proberen iedere dag een foto te maken. Of toch als ik iets leuk heb om te doen. Je kent het wel. Volgende maand kan je dus iets leuks verwachten. Voor deze maand heb ik dat dus nog niet gedaan. Maar omdat ik wel een ‘leuk’ artikel online wil ga ik nog even de hoogtepunten van komende maand aan jullie vertellen.

Wat staat er mij de komende weken nog te wachten?

  • Ik heb nog vele repetities voor de musical, waar ik in meespeel. Alleen speel ik geen toneel daarin, maar ik speel mee in het ‘orkest’
  • Op 12 en 13 mei speel ik dan die musical. Dus hier is er alweer stress.. Oepss
  • Ook op 13 mei ga ik naar de communie van mijn neefje.
  • Voor de rest heb ik mijn 2 laatste controles bij de orthodontist voor mijn beugel er af mag.  (willen jullie een artikel over mijn beugelverhaal laat het me weten) Dus ik ben blij.

En dat is eigenlijk alles voor deze maand. Tot de volgende keer!

X Lore

9 thoughts on “Geen clichés meer”

      1. Ga door met foto’s maken, het lijkt ect een passie 🙂 Hic@ maakt ook graag foto’s. Waar communiceren met woorden stopt, blijft beeld (foto’s in ons geval) door communiceren. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *