Ik ben alweer meer dan een maand terug in BelgiĆ« en er is nog steeds geen traveldiary online. Ik schaam me hier wel een beetje voor. Maar goed, vandaag is deze er dan eindelijk toch. Voor mij was dit echt een fantastische ervaring en een prachtige reis. Ik heb niet van iedere plaats foto’s, dit omdat het er dan echt teveel zouden zijn.

Washington DC

De stoplichten in Amerika zijn erg speciaal, ze tellen namelijk af. Ook hebben ze meerdere standen en voor een toerist is het niet direct duidelijk hoe ze in elkaar zitten, maar hier was het zo dat als het handje erop was mag je niet meer oversteken. Het telt wel nog af hoeveel tijd je hebt.

Ik denk dat dit het capitol is, maar ik ben het niet meer zeker. Oeps ahahah.

Dit is de achterkant van het witte huis. Het was verschrikkelijk warm in Washington DC. Ik kan erg slecht tegen erg warme temperaturen, dus vlak na het nemen van deze foto gingen we iets eten in Cosi. Of ja ik dronk er enkel wat en kocht een chocolate chip cookie. Even na het eten gingen we naar de voorkant van het witte huis en zagen we Trump opstijgen!

De amerikanen zijn trots op hun land, je zag die vlag daar echt enorm veel.

Dit is volgens mij het house of parlements.

Het lincoln memorial.

Dit is vanvoor dat memorial. Dit is een obelisk met daarvoor een park. Erg mooi!

out of the mountain of despair A stone of hope.

Dit zei Martin Luther. En dit is dan ook zijn memorial.

Nog een memorial. Deze was erg mooi, met heel wat beelden.

New York City

Dit is -of course- time square. Echt indrukwekkend!

We zijn met mijn zus haar verjaardag de hoogte ingegaan. Dit is vanop het rockefeller center. Je ziet de empire state building. Heel erg mooi. Ik ben verliefd op het uitzicht.

Diezelfde avond gingen we de empire state building op. Het was erg moeilijk om hier een foto van te maken. Maar hier hebben jullie toch al een idee mee van hoe het eruit zag.

Wie zou dit zijn? Dit is inderdaad het vrijheidsbeeld. Deze staat op liberty island. Je moet er dus met een boot naartoe. De boot zelf is al erg leuk omdat je de skyline ziet. De boot maakt twee stops. Liberty island en Ellis Island. Op dat laatste kwamen de emigranten binnen en werden ze gekeurd.

Acadia National Parc, bar harbor, Maine

Dit is een prachtig park! Echt de moeite. En het was mijn verjaardag haha. We zijn eens overdag geweest en met de zonsondergang. Ik zou zeggen geniet van de foto’s, maar in het echt was het nog 100x mooier.

Dit waren enkele highlights van mijn reis. Hopelijk hebben jullie een beetje kunnen genieten van deze foto’s.

Waar willen jullie zeker nog eens naartoe op reis?

X Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *