Het voelt eeuwen geleden dat ik nog eens een artikel schreef. Echt sorry daarvoor, maar er zijn enkele privéredenen waardoor ik bloggen even heb laten liggen. Ik beloof niet dat ik iedere week een artikel online krijg. Ik doe zeker mijn best, maar als het niet gaat, dan gaat het niet en ik wil geen slechte artikels online plaatsen dus ja. Goed genoeg over dat. Binnenkort vertrek ik samen met mijn ouders en mijn zus op een roadtrip in de verenigde staten. En vandaag ga ik daar wat meer uitleg over geven. (dit kon je lezen in dit artikel)

Roadtrip day 1: Woensdag 12 juli

we vertrekken! Rond 12 uur stijgt ons vliegtuig op. We vliegen uit zaventem, maar we wonen in West-Vlaanderen. Dit wil zeggen dat we rond 7-8 uur vertrekken zodat we ruim 3 uur op voorhand op de luchthaven zijn. Onze vlucht zal ongeveer 8 uur duren, maar door het tijdsverschil zullen we daar ongeveer op de middag aankomen, dit ben ik niet helemaal zeker, maar dit is dus ongeveer. We landen op Washington DC. Dus we zullen nog even in een auto, taxi, trein ofzo moeten zitten voor we er zijn. Rond 5 uur plaatselijke tijd zijn we in het hotel en kunnen we de stad even verkennen.

Roadtrip day 2: Donderdag 13 juli

Heel deze dag zullen we in Washington besteden, hoe en wat we allemaal doen ligt nog niet helemaal vast. Wel weet ik dat Trump naar Parijs vertrekt of vertrokken is. Dus waarschijnlijk zie ik hem niet 😉 We zullen de klassiekers doen, zoals bij de meeste steden.

Roadtrip day 3: Vrijdag 14 juli

Volgens de weerberichten is het weer niet supergoed, maar op vrijdag zullen we toch enkele uren in de auto vertoeven. We gaan namelijk naar New York vandaag! We rijden door Philadelphia. Dus daar zullen we ook eventjes stoppen.

Roadtrip day 4: Zaterdag 15 juli -happy birthday to my little sister!

Mag ik even jaloers zijn op mijn jongere zus? Ze verjaart namelijk in New York dit jaar! Maar natuurlijk ben ik er ook bij dus het maakt niet heel veel uit. Wat we precies doen ligt nog niet vast. Rondwandelen in de stad en die dingen.

Roadtrip day 5-6: Zondag 16 juli & maandag 17 juli

De laatste twee dagen in New York. Hier geldt opnieuw dat we niet weten welke dingen we precies gaan doen. Ik weet enkel dat ik ga genieten. Dat is zeker.

Roadtrip day 7: dinsdag 18 juli

On our way to cap cod. Vanaf vandaag gaan we de natuur in. Of ja, het is niet echt een grote stad. Je snapt het wel. Cap Cod ligt aan de kust en we verblijven daar dus enkele (twee) dagen. Maar wij zijn niet het type dat heel de tijd aan het strand liggen. Dus we zullen daar ook wel leuke dingen doen -ik bedoel het is Amerika alles is daar leuk.

flowers- roadtrip-

Roadtrip day 8: Woensdag 19 juli

Vandaag gaan we een walvis-excursie doen. Dat lijkt me erg leuk, vooral voor de ervaring en de mooie foto’s, maar het zal een enige tijd duren – ik mag rekenen op een 3 uur- en ik hoop dat ik niet zeeziek word.

Roadtrip day 9: Donderdag 20 juli

White mountains here we come! Dit is wat ik bedoel met de natuur! Normaal ben ik niet zo van de bergen. Ik word nogal misselijk als ik daar in een auto zit haha. Hier zie ik echter echt naar uit. Ik kan hier toch wel prachtige foto’s maken I mean yeahh.

Roadtrip day 10: Vrijdag 21 juli – nationale feestdag in België

Ik wens alle belgen onder ons een fijne nationale feestdag! Net als alle andere jaren ben ik weer eens niet in België. Maar ik denk er wel altijd aan! Vandaag zitten we nog even in de white mountains. Maar we rijden ook door naar Bar Harbor. Daar is het zo mooi Omg, je moet het echt eens opzoeken. (of je wacht tot mijn artikel en video over deze reis) (kun je echt niet wachten? kijk even op mijn instagram @_cestlore_)

Roadtrip day 11: Zaterdag 22 juli – happy birthday to myself

Jaaaaa ik ben jarig vandaag. Ik word dus 15 in Bar harbor en hoewel ik jaloers was op mijn zus, mag ik ook niet klagen. Ik weet gewoon zeker dat ik van deze dag ga genieten. Dat ik supermooie foto’s ga maken en dat het gewoon geweldig word!

Roadtrip day 12: Zondag 23 juli

Deze vijftienjarige haar laatste dag in Bar Harbor begint vandaag. Ook vertrekken we naar Boston, wat jammer genoeg onze laatste stop is voordat we terug naar België gaan.

Roadtrip day 13-14: Maandag 24 juli & dinsdag 25 juli

Mijn laatste dagen in Boston. We gaan de klassiekers doen zoals in iedere stad 😉

Roadtrip day 15: Woensdag 26 juli

Vandaag komt ons vliegtuig terug aan in België. Ik ga nog nooit zoveel hebben genoten van een reis.

Dit is dus ongeveer hoe mijn reis eruit ziet. Er zullen wel nog enkele kleine dingen zijn die ik ben vergeten, of die ik verkeerd heb onthouden. Maar dit is het in grote lijnen. Hopelijk vonden jullie de manier van delen leuk!

Waar gaan jullie naartoe op vakantie?

X Lore

2 thoughts on “Roadtrip in the USA 2K17 ©C’est Lore”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *