Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog iets gezegd heb op mijn blog. Volgens mij zijn er velen die niet weten wie ik ben, daarom heb ik even een artikel om alles duidelijk te maken voor jullie. Wie ben ik? Wat wil ik met mijn blog bereiken? Wanneer zien jullie iets van mij voorbij komen…

Wie ben ik?

Ik ben Lore aangenaam! Ik ben 16 jaar (ja ik kan het zelf ook niet geloven) en ik ga volgend schooljaar naar het 5de middelbaar. Daar ga ik de richting Latijn-wetenschappen-clil volgen. (Hier komt binnenkort nog een artikel over). Ik ben een actief lid in de chiro -dat is voor de niet belgen onder ons een jeugdbeweging- en ik speel heel veel muziek. En als ik zeg veel muziek, bedoel ik ook veel muziek. Ik ben meer dan 3 uur per week te vinden in de muziekschool. Ik speel namelijk piano en klarinet. Vraag me niet om daar tussen te kiezen because I can’t do that! Ik hou ook echt van reizen. Voorlopig heb ik nog maar 12 landen in mijn leven bezocht, maar er staan er nog zoveel op mijn lijstje, je wilt het niet weten. (Hier blog ik zo nu en dan ook wel eens over). En daar fotografeer ik heel erg veel. Mijn leven draait om muziek, reizen en fotografie.

Verder zijn er al een heleboel dingen gebeurd in mijn leven en het leven is niet perfect. Daar blog ik juist over. Zodat men weet dat ze niet alleen zijn, want het heeft een hele tijd geduurd tegen dat ik dat door had.

Wat wil ik met mijn blog bereiken?

Ik blog al lang, nu alweer 2 jaar en 5 maanden op C’est Lore. Maar hiervoor heb ik al tal van andere blogs proberen te onderhouden. Bloggen zie ik als een hobby en ik heb er geen schema meer voor. Dat werkt simpelweg gewoon niet voor mij. Ik kan mij er niet aan houden. Ik wil mensen helpen met mijn blog. Schrijven is een uitlaatklep voor mij, waarom zou ik daar dan niemand mee proberen te helpen? Ik schrijf dus over mezelf (lekker egoïstisch, maar niet heus), eerder bedoel ik dat ik schrijf over hoe ik omga met mijn depressie, over mijn suïcidale gedachtes enzovoort. Maar het leven moet niet altijd serieus zijn, dus ik schrijf ook wel eens over welke films ik bekeken heb, ik deel mijn fotografietips (ik ben geen pro hoor, gewoon een amateur die graag haar hobby deelt) en ik schrijf regelmatig over de reizen die ik maak of wil maken.

Wanneer en waar ben ik te vinden?

Ik blog niet meer heel veel, ergens vind ik het wel jammer, maar het is nu zo. Ik ben wel al terug actiever op instagram en probeer daar echt dagelijks te posten. (enkel als ik er trots op ben). en ook kan je me vinden op pinterest. (Ergens ben ik boos op pinterest, want plots werd ik van mijn account gesmeten en nu moet ik opnieuw beginnen) Hier ben ik echter heel actief op dus go follow me. als laatste kun je me volgen op wordpress/op mijn blog zelf. Dat doe je door je e-mail in te geven in de voorziene balk hiernaast.

Ik probeer echt regelmatig iets te plaatsen op mijn stukje van het internet, maar don’t blame me als dat eens niet lukt.

-xx Lore

2 thoughts on “Wie? Wat? Wanneer?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *