C’est Lore. Frans voor ‘Het is Lore’ en mijn blognaam. Derde keer is scheepsrecht zeker? Want dit is de derde naam die ik aan mijn blog gaf, maar deze blijft. Dat ben ik zeker. Ik vraag mij altijd af hoe mensen aan hun blognaam gekomen zijn. Daarom heb ik besloten dit artikel te maken. Heel erg veel leesplezier!

Laten we beginnen bij waar het allemaal mee begon…

Hiervoor had ik een blog op weebly. Namelijk girlzzlife.weebly.com. En echt waar dit was echt de slechtste blog ooit. Deze is ondertussen al lang verwijderd. Dus ik raad je aan gewoon op deze blog te blijven 😉

Deze blog had eerst de naam Loruuuh Superorigineel natuurlijk #not. Ik was ondertussen overgestapt naar wordpress. En ik was helemaal weg van Teske haar blog toen. (Nog steeds hoor, maar je snapt men punt.) Natuurlijk was Loruh al weg dus besloot ik maar 3’u’s te gebruiken. Dat zag er natuurlijk niet uit.

Ik was echt niet blij met mijn blognaam dus ik zocht naar een nieuwe. Ik vond (en vind nog steeds) alliteratie heel erg leuk in een blognaam. Maar ik vond niets waar ik echt een klik mee had. Dus ik zocht verder…

En toen plots…

Ik weet niet hoe het komt -waarschijnlijk had ik net Frans geleerd ofzo – kwam ik op C’est Lore. Ik had direct een klik en dacht ja! Deze wordt het. Ik heb Frans altijd wel een mooie taal gevonden. Niet dat ik het graag leer of echt goed kan. Maar het klinkt zo romantisch ofzo. Mijn naam klinkt ergens (in de verte) wel een beetje Frans. Zeker als je het met een huig-r uitspreekt. En het hele plaatje klopte gewoon.

De betekenis!

De betekenis is op het eerste gedacht gewoon “Het is Lore” maar op de een of andere manier kan je het ook anders bekijken. Het is Lore staat voor alles wat mij, mij maakt. Waar ik over blog is wat mij bezig houdt, wat ik leuk vind. Wat mij dus echt typeert. Ik ben totaal niet Frans – enkel heb ik een Franse R – Maar deze uitspraak vond ik gewoon leuk. En jah het is ook mijn blog dus vandaar de naam.

En die van jullie?

Ik weet dat velen van jullie ook een blog hebben. Vanwaar komt jullie naam? Laat het me weten in de reacties!

Dankjewel voor het lezen!

x Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *