Het is 22 juli vandaag. 6 jaar geleden was er ene Anders Behring Breivik die in Noorwegen een aanslag pleegde en hiermee 77 mensen het leven ontnam. Maar vandaag is het ook mijn verjaardag! Ik ben alweer vijftien jaar vandaag. Wow ik kan het niet geloven haha. (Eigenlijk ben ik nu ik dit schrijf nog geen 15. Ik schrijf dit namelijk nog wanneer ik thuis ben. Het is vandaag 11 juli) Het is voor mij net de dag van gisteren dat het artikel van vorig jaar online kwam.

alweer mijn 15e verjaardag.

ja wow. Ik kan het echt niet geloven dat ik alweer jarig ben. Ik weet nog zo goed wat ik vorig jaar deed met mijn verjaardag. Dat het dan alweer de laatste avond was op reis. Dat ik naar arles ging alles.

Vijftien jaar geleden kwam ik op deze wereld. Ik was een baby van 52 cm en ik woog 3200gram.

In één jaar is er erg veel verandert. Voor mij op persoonlijk gebied qua karakter ook op gebied van uiterlijk ben ik niet meer dezelfde. Ik kijk met een andere blik op de wereld. Heb heel wat meegemaakt wat mijn leven totaal heeft omgegooid. Ik ben klaar om van dit jaar iets fantastisch te maken. Me open te stellen voor nieuwe dingen. Mijn passie verder zetten en proberen door te bijten als er eens iets even niet lukt. Ik heb geleerd dat er echt mensen bestaan die om me geven ook al zie ik ze niet iedere dag. Afgelopen jaar is mijn leven een puinhoop geworden (net als dit artikel) en ik heb voor mezelf de knop omgedraaid en ga dit jaar proberen die puinhoop op te ruimen.

Deze , ondertussen , vijftienjarige meid is er klaar voor om de touwtjes terug in handen te nemen. Of dat gaat ze toch proberen.

Bedankt voor het lezen! Wanneer zijn jullie jarig?

X Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *