Hey hoi hallo en welkom bij mijn 4de artikel (I guess) van dit jaar. Wel ik zou horen te zeggen dat ik mij hierover schaam en teleurgesteld ben, maar eerlijk? Ik denk dat ik deugd gehad heb door een break te nemen van het bloggen. Ook ben ik een stuk minder actief geweest op instagram. Ik had er eventjes geen zin meer in weet je wel. Nu heb ik 2 uur geleden net mijn laatste (mondelinge) examen afgelegd en ik ben zo blij dat ik eindelijk vakantie heb (of toch soort van)! Even gewoon een artikel om jullie een update te geven over wat er allemaal gebeurd is afgelopen maand(en).

Wat is er allemaal gebeurd afgelopen maanden.

wel heel erg veel! Erg persoonlijke dingen die ik niet kan delen, maar het komt er op neer dat ik 3 familieleden ben kwijtgeraakt in een dag (ze zijn niet dood, maar het is erg ingewikkeld) en hier zit ik echt mee. Verder heb ik echt even in een dipje gezeten en ik wist niet meer wat ik wou doen. Het ging even niet goed. Ergens wou ik wel bloggen, maar ik wist niet meer hoe en ik vroeg me af of er wel iemand het leuk vond. Ook heb ik nu net examens gehad. Vandaag had ik mijn laatste mondelinge examen, wat een stressvolle periode was dit. Daarbij ben ik nog ziek geworden vannacht en het kwam allemaal samen. Ik ben dus ziek naar mijn mondeling gegaan en nu lig ik hier onder een dekentje, ziek, te schrijven over dat ik ziek ben, haha. Er zijn ook leuke dingen gebeurd afgelopen tijd

Mijn blog bestaat 2 jaar…

…en mijn instagram 1 jaar. Ik ben wel trots op wat ik heb bereikt, behalve dan het laten gangen van regelmatig posten, heb ik wel al het een en ander bereikt. op instagram heb ik bijna de 400 volgers en ik ben hier echt blij mee. Ik wil jullie stuk voor stuk bedanken om mij te volgen. Dar ben ik jullie superdankbaar voor!

Paasvakantie!

jaja het is paasvakantie. Het weer is niet zo goed nu. Ik wou eigenlijk foto’s maken, maar dat gaat nu niet door (ziek en regen is geen goede combinatie daarvoor). Ik ben wel al enkele dingen van plan.  Zo moet ik morgen nog iets doen met school. en ga ik donderdag met een vriendin naar Brugge – zin in! ook ga ik in de tweede week naar…. LONDEN! Ik ben zo exited wajo. Het is de tweede keer dat ik er kom en ik ben echt blij.

Zoo dit was dan de update voor vandaag, hopelijk kan ik in het vervolg wat meer posten, en tot snel (hopelijk)

X Lore

 

2 thoughts on “update | Mijn blog bestond 2 jaar en nog veel meer”

 1. Heeey Lore!
  Zeer goed dat je uit dat dipje bent geraakt! Maar heel eerlijk: ik zit nu middenin een dipje!
  Khoop dat je snel beter wordt en veel plezier in Londen!!

  Xxx
  Sana

  PS: eehm hallooow hier is uw trouwe fan die uw blog zo leuk vind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *