Het is dus alweer februari 2018. FE-BRU-AR-I! Het laatste artikel dat online kwam, heb ik gepubliceerd op 5 januari. Ik schaam me diep, maar het is nu zo. Ik heb enkele redenen, waar ik nu nog niks over wil/kan/ga zeggen. Maar ik kan jullie wel zeggen dat ik vakantie heb en dat ik mijn best ga doen om een beetje vooruit te werken! Wegens geen inspiratie heb ik maar besloten een tag te doen. Hier is  The ABC tag!

Vanwaar komt the ABC tag?

Ik heb wat opzoekwerk gedaan, maar vind de bedenker van deze tag nergens terug. Ik zag deze tag zelf bij Sana en dacht toen hey, die wil ik ook doen!

De vragen zijn in het Engels en vertaal ik niet, maar de antwoorden zijn vanzelfsprekend wel in het nederlands!

De vragen

Age:  Ik ben 15 jaar en 6 maanden oud.

Best friend: Mijn beste vriend is ongetwijfeld Preben. Jullie kennen hem niet en zullen hem ook nooit zien voorbijkomen. (normaal gezien dan toch). Maar hij maakt me wel echt gelukkig! #JustFriends

Chore you hate: Ik haat het om t-shirts ofzo met de hand te moeten wassen. Afwassen vind ik niet zo erg, ook stofzuigen niet, maar handwas doen. Ow hell, dat vraag je beter niet aan mij.

Dreamhouse: Ik vind het zalig om naar mooie huizen te kijken. Het liefst zou ik in een mooi en modern huis wonen in een toffe buurt. Ook een oude boerderij heeft zo z’n charmes. Dus ik heb eigenlijk geen idee

Essential start of your day: Rust! Ik moet in de ochtend echt even rust hebben. Met een warme kop chocomelk even alleen door m’n berichten kunnen gaan of een tijdschrift/boek lezen.

Favorite color: Ik vind zwart een makkelijke kleur om te dragen in kleding, ook donkerblauw vind ik mooi! Gewoon een kleur opnoemen kan ik niet echt.

Gold or silver: Zilver!

Height: Ik ben niet extreem groot en zou graag groter willen zijn! Ik ben namelijk 1m68.

Instrument I play: Here we go: Ik speel piano, klarinet, sopraan- en altblokfluit. Lekker veel ook haha.

Job titel: Ik werk nog niet ;). Ik zit in het vierde middelbaar en studeer Latijn-Wiskunde voor de geïnteresseerden.

Kids: nog geen (gelukkig)

Music that you always listen to: Ik luister graag naar SIA, AJR en Oh wonder!

Nickname: C’est Lore

Overnight hospital stays: voor zover ik me kan herinneren geen.

Phobias or fears: Ik ben nogal vies van katten, ik weet niet hoe het komt. Misschien door mijn allergie ofzo, maar katten moeten niet in mijn buurt komen. Ook ben ik bang om mijn beste vriend te verliezen..

Quote from a movie: The past can hurt. But the way you see it, you can either run from it or learn from it. -Rafiki (the lion king)

Reason to smile:

 1. fotografie
 2. kampvuur
 3. Het besef dat ik blessed ben met mijn beste vriend.

Siblings: Ik heb 1 jongere zus. Sanne is 1 jaar en 51 weken jonger dan ik.

Time you wake up: Als ik school heb, 6h30. anders wisselt het. Ik heb op zaterdag samenspel om11h20 dus sowieso daarvoor. Als ik chiro heb de zondag sta ik op rond 8 uur. Anders slaap ik uit tot 11 uur maximum.

Underwear: wil je dit echt weten? :’) Wel het is of Calvin klein of Tommy Hilfiger.

Very important date this year: 22 juli: Mijn 16e verjaardag.

Worst habbit: Goh ik heb er wel meer dan 1 hoor. Eén van de ergere is dingen uitstellen.

X-ray’s you have done: Nu laat ik jullie eerst en vooral zeggen dat ik nogal lomp ben en ik al wat heb voorgehad voor ik aan mijn lijstje begin. Ook zijn mijn beide ouders arts dus ga ik niet zo snel naar het ziekenhuis voor een foto.

Goed ik heb eens een zware hersenschudding gehad en ben hiervoor naar het ziekenhuis gemoeten voor een foto/filmpje (1). Ook eens voor mijn enkel, was gelukkig niet ernstig (2). In het vijfde leerjaar heb ik eens mijn pols gebroken (3). en in het 3de middelbaar heb ik twee vingers gebroken (4). En dat was het. Ik heb er dus al 4 gehad.

Yummy food you make: Ik bakte vroeger vaak! Ook kookte ik regelmatig. Dit is nu alleen al zo lang geleden dat ik niet meer weet wat ik goed kon of kan maken.

Zoo animal: Ik hou van koala’s en panda’s haha.

Zo dit was het dan, hopelijk vonden jullie het een beetje leuk! en hopelijk tot snel!

X Lore

4 thoughts on “The ABC tag”

 1. Hi admin. It was hard to find this site in google.
  It’s not even in top 10. You should focus on strong links from high authority sites in your niche.
  I know of a very effective free method to get high quality
  links and instant traffic. The best thing about this method
  is that you start getting clicks right away. For more info search in google for; masitsu’s tricks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *