Mijn 2018

Een bewogen jaar. Een heel erg bewogen jaar.

Ik hoef jullie niet te vertellen hoe slecht het bloggen me in 2018 afging. Jullie hebben dat waarschijnlijk gemerkt en zijn me massaal beginnen ontvolgen. (wat ik tbh echt wel begrijp) maar nu zit ik dus op de mooie 5 volgers, wat ik extreem jammer vind. Maar dat is natuurlijk mijn schuld, ik moest maar wat vaker posten.

Ik had d’r echter echt geen zin in. M’n motivatie was helemaal weg. Ik vond niets meer leuk. Niets boeide me nog. Ik heb maanden m’n camera niet aangeraakt. Weken aan een stuk ging mijn leven er hetzelfde aantoe. Ik stond op, ik weende of ik gaf over, ik ging naar school, ik kwam thuis, leerde, at amper iets, leerde opnieuw en ging slapen. Iedere dag was het hetzelfde liedje. School killde me, school zorgde ervoor dat ik kilo’s vermagerde. School maakte me ziek. Zieker dan ik al was.

Mijn gezondheid ging ziender ogen achteruit. Er waren dagen dat ik niets at. Was ik in groep, at ik wel maar ik voelde me zo zo zo schuldig wanneer ik dat deed. Ook kwam ik steeds dieper in een grote put. Ik kon er niet meer uit. En het is niet door de mensen rondom mij, want die doen niets verkeerd. Er is gewoonweg iets in mijn hoofd dat me kwelde en pijn deed. Genieten van iets? nee dat mocht ik niet meer. Contact zoeken met mensen? Wie zit er nu op mij te wachten, met al mijn problemen. Er ging vanalles door mijn hoofdje heen.

2018

2018 moest een fantastisch jaar worden. Het jaar dat ik voor de 2de keer naar Amerika ging. Het jaar dat ik 16 werd. Ik werd aspi in de chiro. En ja die dingen gebeurden en daar probeerde ik op één of andere manier van te genieten. Maar ik zag aan alles een donkere kant. En dat is extreem moeilijk om mezelf af te leren en ik weet dat ik daar nog veel tijd in ga moeten steken. Ook weet ik dat ik hierdoor veel kansen misloop.

Maar na de vele miserie van het afgelopen jaar, na al de blogstops wil ik er dit jaar toch terug mee beginnen. Met een schone lei, hopelijk met niet teveel verwachtingen van jullie, want ik leg deze mezelf ook niet op.

Ik hoop dat jullie het mij kunnen vergeven, ik hoop dat jullie mij tips kunnen geven over wat jullie nog graag willen lezen, hier op mijn stukje van het internet.

als ik jullie één gunst mag vragen, please deel mijn blog op instagram ofzo want ik wil hier echt terug meer werk van maken.

xoxo en merci voor het altijd trouw blijven

een gelukkig nieuwjaar aan iedereen

Lore

3 thoughts on “Mijn 2018”

  1. OMG!! You are back!!! I am so happy!!! En wat je verhaal betreft.. ik kan het helemaal begrijpen. Ik ben zelf ook ooit zo diep gezakt en dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben veel gelukkiger dan ooit!

    1. sorryy voor het lange wachten haha! Als je een idee hebt voor een artikel hoor ik het graag en maak ik er mijn werk van. Thanks for always supporting me. YOU are amazing <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *