Hoe moet ik dit artikel beginnen? Ik heb werkelijk waar geen idee. Er moet zoveel gezegd worden en mijn hoofd is zo’n warboel. Dat het vierde middelbaar moeilijk is, heb ik ondertussen ondervonden en dat ik hard zal moeten werken heb ik ook al door. Maar hoe ik bloggen ga combineren met school. Ik zou het niet weten.

Hoe moet ik dit artikel beginnen | onderdeel 1

Laten we beginnen met het leuke gedeelte. Ik heb eindelijk VAKANTIE . Hier heb ik zo naar uitgekeken! Niet dat er veel leuke dingen gepland staan (lees dit als: ik moet leren), maar toch ik heb even de tijd om uit te rusten, want dit is hoognodig.

Afgelopen periode, had ik het erg druk met school. Voor de herfstvakantie krijgen wij altijd een soort puntenoverzicht/rapport. En de meeste leerkrachten willen hier natuurlijk punten op hebben staan. Hiervoor moeten ze natuurlijk toetsen geven. En ofcourse houden ze niet veel rekening met elkaar. Dit houdt in dat alle toetsen zo’n beetje samenvallen en ik geen rust kon nemen. (Mijn rapport is goed btw -ik heb 81%-).

En geen rust betekent, vermoeidheid. Laat ik daar nu net veel last van hebben op dit moment. Ik ben echt oververmoeid en hierdoor ben ik nu ook nog ziek (lekker begin van de vakantie zeg)

Hopelijk blijf ik niet te lang ziek en kan ik nog een beetje van deze vakantie genieten. Of kan ik natuurlijk weer artikels voor jullie schrijven.

Hoe moet ik dit artikel beginnen | onderdeel 2

Ik zit in een blogdipje. Steeds opnieuw moet ik mezelf overtuigen om een artikel te schrijven. Vat dit niet verkeerd op. Ik vind bloggen echt superleuk, maar de laatste tijd heb ik me wat meer op de achtergrond proberen te houden. Zo was ik minder actief op instagram en liet ik niet veel van me weten op mijn site.

Ik had even tijd voor mezelf nodig en toen kwam school er natuurlijk bij en ik wou het eens echt goed doen, vandaar.

Ook vind ik fotografie momenteel misschien net iets leuker om mee te spelen dan met bloggen. Nochtans ben ik op dit moment erg blij dat ik terug aan het schrijven ben!

Ik vind het leuk om te fotograferen omdat ik hier meer mijn gevoelens in kwijt kan. De laatste tijd zijn er namelijk wat dingen gebeurd/ zijn bezig + ik zit niet supergoed in mijn vel. En aan de hand van fotografie kan ik dit even vergeten.

Dag van de jeugdbeweging 2017

Ik zit in de jeugdbeweging. Namelijk in de chiro. (dit weten de meesten wel denk ik). En vrijdag 20/10/2017 was het dag van de jeugdbeweging. Dit was echt zalig! Samen met enkele vriendinnen en met een vriend ben ik in de ochtend naar de ochtend van de jeugdbeweging geweest in de stad waar ik op school zit. Daar kregen we ontbijt en was er een soort fuif. Echt een aanrader voor mensen van de jeugdbeweging!

Zo ik ben dus terug, maar ik zal niet heel regelmatig posten. Het 4e middelbaar is moeilijk en ik wil echt in deze richting blijven!

X Lore

2 thoughts on “hoe moet ik dit artikel beginnen…”

  1. Ik heb net ook heel erg druk met school. En school en mijn blog is momenteel heel moeilijk Samen dat merk ik ook met mijn Andere hobby’s. Ideeën heb ik ook niet, jammer. Nog Veel succes in het 4de en leuk artikel
    Liefs Luna xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *