Oh wooww dit is zo lang geleden dat het een beetje onwennig voelt om dit nu te typen… Maar goed ik ben nu toch bezig dus ik doe maar verder zeker? Goed ja waar was ik afgelopen tijd? En waarom heb ik niet meer gepost? Hoe komt het dat ik nog zo weinig plaats? Ik heb lang nagedacht en ik vind dat jullie het recht hebben om het te weten. Dus ik zou zeggen lees zeker verder…

Allereerst had ik nog een artikel voor jullie klaarstaan die online moest komen de dag voor de eerste schooldag. Dit is er echter niet meer van gekomen doordat ik geen foto’s meer had en ik later dat artikelĀ  niet meer online kon zetten.

Verder zit ik nu zoals de meeste van jullie wel weten in het vijfde middelbaar en dat is no joke echt lastig en veel werk. Ik dacht vroeger altijd dat die vijfdes maar een beetje overdreven. Voor degene die da ook denken, da is dus geen waar. Tis echt lastig (of toch bij ons op school). Ik zit nu middenin de laatste lijn naar de herfstvakantie (nog een week en een half, finally). Ik heb me serieus mispakt aan dit jaar en dat is ook de reden waarom da’k nie zo actief ben op mijn stukje op het internet.

Stoppen?

En ik ga eerlijk zijn hoor mensen, ik heb lange tijd gedacht om te stoppen met bloggen, maar tegelijkertijd denk ik dan: Waarom stoppen met je passie? Dat is toch voor niks nodig? En goh ja ik vond toch dat ik een punt had.

Ik wil me echter niet verplichten om te plaatsen, ik leg mezelf geen schema op en ik zie wel wanneer het uitkomt. Hopelijk vind ik ergens een gaatje vrij in de herfstvakantie om een artikeltje te schrijven, want ik heb wel enkele ideetjes hoor.

Ah ja jullie horen zeker nog van mij. Wanneer dat is geen idee, maar als je nu eens je e-mail ingeeft in de daarvoor voorziene balk krijg je als eerste een melding

A lot of love

Lore

One thought on “Dit is lang geleden…”

  1. Yess girl! You can do this! Don’t give up your passions and do what you like! You can do it!
    Lots of love

    Sana

    (Wanneer je engels moet studeren maar je geen zin hebt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *