Jaja ik ben opnieuw genomineerd voor de Liebster award. Dit is nu al de 4e keer denkik. Vandaar dat ik niet opnieuw mensen wil nomineren. Ik zou niet direct op 11 mensen kunnen komen. Dus sorry. Ik ben genomineerd door Sana. Een toffe blogger. Neem zeker eens een kijkje!

De regels

1. Benoem de persoon die jou genomineerd heeft in je artikel

2. Beantwoord de 11 vragen

(3. Nomineer 11 andere bloggers om hen aan te moedigen (vanaf hier doe ik dit niet meer)

4. Stel aan hen 11 vragen

5. Verwittig hen dat ze genomineerd zijn!)

De vragen

 • Wat vinden jullie van wit en zwart?

Wat vind ik van wit en zwart? Goh ja dat zijn 2 kleuren. Wat valt er over te vertellen. Ik ben meer van het zwart. Het staat me beter en ik voel me er comfortabeler in. Wit vind ik mooier voor een blog. Dat is namelijk erg clean. Ik vind het ook leuk om ze te combineren.

 • Wie is de mentor in jullie leven?

Een mentor in m’n leven… Moeilijke vraag. Ik heb niet echt een voorbeeldfiguur. Ik kijk erg op naar mijn beste vriend. Hoe hij met mij omgaat als ik het moeilijk heb enzo. Verder kan ik niet echt op iemand komen

 • Waarom zijn jullie beginnen bloggen?

Ik vond schrijven altijd al leuk (ik heb vroeger veel verhalen en gedichten geschreven.) Ik hield ervan om foto’s te maken. En als laatste vond ik het leuk om sites te maken. Deze drie dingen samen gaven me het idee om een blog te beginnen.

 • Wat vinden jullie leuk aan het bloggen?

Dat ik mijn mening kan delen met anderen. Anderen respecteren je en je houdt er goede vrienden aan over. De community erachter is echt lief!

 • Wil je van je blog je werk maken? Waarom?

Sowieso wil ik er niet m’n vaste baan van maken. Waarom? omdat ik er niet heel veel potentieel achter zie. Ik vind het wel leuk, maar niet als het een verplichting wordt. Ik heb nu maanden niet gepost en voel me daar uiteraard niet goed bij, maar als het niet gaat, gaat het niet. Wanneer het voor mij een verplichting zou worden, zouden mijn artikels nog slechter worden dan ze al zijn. Part time zou ik het wel nog zien zitten. Maar ik ben niet direct van plan geld te verdienen met mijn hobby. Later zie ik dit misschien helemaal anders. We zullen wel zien.

 • Wat is jullie ultieme tip voor een gelukkig leven?

Mijn leven de laatste tijd is niet echt gelukkig. Door privé-redenen. Maar probeer te genieten van het leven (ookal is dit moeilijk). Doe enkel de dingen die je graag doet en met de personen die je graag hebt. Dit helpt altijd.

 • Wat is je favoriete gerecht?

Oeh moeilijk ik wil heel graag wat meer en gezonder koken. Ik heb veel aan de blog van Femke. (Een oude vriendin van mijn zus en ze woont één straat verderop 😉 We kunnen ook altijd bij elkaar terecht op bloggersgebied. Neem dus zeker een kijkje op foodiefemmie.Be) Maar ik hou teveel van frietjes en pizza om gezond te kunnen leven.

 • Wat is je favoriete liedje van dit moment?

human touch van Betty who.

ugly heart van G.R.L.

en ik heb nog een hele afspeellijst. Misschien maak ik hier later nog een artikel over.

 • Wat is je goede voornemen voor dit jaar?

Gezonder eten, meer bewegen (wat niet zo moeilijk kan zijn aangezien ik nooit beweeg), meer dingen doen waar ik oprecht gelukkig van word met mensen waarbij ik mezelf kan zijn en ofcourse veel meer bloggen.

 • Wat is je leukste instagramfoto?

Ik vind het altijd moeilijk om van mezelf te zeggen welke foto ik het leukste vind. De foto’s die nu in m’n feed staan dus de vier laatste vind ik wel leuk. Ik ben er ook erg trots op!

 • Wat is je favoriete disney-figuur?

Dit vind ik oprecht een moeilijke vraag. Ik ben in love met disney. Echt dit is geen eerlijke vraag. Al die figuurtjes zijn zo leuk lief en schattig… Als ik dan toch moet kiezen, kies ik igor of stitch. Oohh of Teigetje. Ik kan echt niet kiezen sorry..

Zo dit was het. Ik ben benieuwd wat/wie jullie favoriete disney-figuur is.

Ily guys

X Lore

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *