Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt aan mijn vorige post(s). Ik wil alles veranderen. Het liefst zou ik gewoon iedere dag een origineel artikel online zetten. Ik moet mij echter inhouden omdat ik anders school teveel verwaarloos. Op sommige momenten wil ik gewoon opnieuw beginnen. Met een schone lei beginnen. Ik kan echter niet alles weggooien wat ik hierop allemaal al heb bereikt. Ik wil gewoon op mijn kleine deeltje van het internet iets origineels en creatiefs doen. Iets wat anderen nog niet doen. Het is niet makkelijk, nee dat zeker niet. Want het wereldwijde web is immens, immens groot. Vol met mensen die heel erg creatief zijn, vol met mensen met de beste ideeën. Echter ook vol met mensen die denken slim te zijn en gewoon de copy-paste techniek gebruiken.

Ik ben nu echt bezig met originele dingen te verzinnen. Je zult ze nog wel tegenkomen. En wie weet, wie weet komt er binnenkort een nieuw artikel online met daarin een aankondiging. Een nieuw blogschema. Want eerlijk, ik vind 1x per week bloggen echt weinig. En ook al komt er soms een artikel online in de “instagramserie”. Het voelt niet genoeg.

Ik wil veel, ik wil het liefst van allemaal alle tijd die ik heb in mijn blog steken. Binnen twee maanden kan ik dat, dan heb ik vakantie. Maar ik wil het nu. Daarom ben ik nu echt al achter de schermen bezig. Wat niet-bloggers niet weten is hoeveel werk er eigenlijk is achter een blog. Je moet zoveel doen. Ik wil niet klagen, want ik vind bloggen het leukste wat er is. Ik hoop alleen dat iedereen alle bloggers respecteert. Iedereen steekt er zoveel tijd in, doet zo veel mogelijk zijn best om een degelijk artikel te maken.

Goed ik wijk echt uit waar dit artikel over gaat. Ik wil dus dingen veranderen op mijn blog. Niet de naam. Over de lay-out ben ik nu ook wel tevreden. In de foto’s steek ik ook al veel meer tijd dan vroeger. Ik wil gewoon mijn content dus veranderen. Mij meer richten op bepaalde onderwerpen. Originele artikels schrijven. En gewoon mezelf zijn. Want het is mijn stukje van het internet. Ik doe hierop wat ik leuk vind. Ik kan hier echt mezelf zijn. En dat vind ik juist zo fantastisch leuk! Volg mijn blog dus zeker als je op de hoogte wilt blijven van mijn artikels. (Eventjes schaamteloze zelfpromotie mag wel hé?)

Ik hoop dat je er de volgende keer weer bij bent! X Lore

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *